bouwcombinatie
noordermeer ploeg

Dijkzicht

verkocht

Op een mooie locatie nabij de Ringvaart van de Haarlemmermeer worden aan de Noordveenweg in Nieuwe Wetering vier zeer royale herenhuizen gerealiseerd onder de naam: “Project Dijkzicht”.

 

Ruime kavels
De geschakelde woningen liggen op riante percelen eigen grond variërend van circa 250m2 tot wel 475m2 per perceel. Nieuwbouwprojecten met woningen van dit formaat zijn zeldzaam in de gemeente. Een unieke kans om een royaal droomhuis te realiseren, met volop plaats voor een eigen parkeerplaats en een ruime tuin.

Deze fraaie woningen worden met zorg ontworpen en gebouwd in de populaire jaren ’30 stijl. Subtiel gebruik van stijlelementen zoals de hoge plafonds en het gebruik van hoogwaardige materialen geven de woning klasse. Karakteristiek en nostalgisch qua sfeer, maar wel gecombineerd met het comfort en de luxe van nu.

De voorzijde van de woning grenst aan een watertje en vanaf de 1ste verdieping hebt u een prachtig uitzicht op de Ringvaart en de omliggende polder.

Eigen indeling
Als koper bent u nauw betrokken bij de indeling van uw nieuwe woning. BNP gaat samen met u aan de slag om van uw woning echt úw thuis te maken.

U kunt kiezen uit verschillende inpandige indelingsvarianten. Zo is de 1ste verdieping helemaal vrij in te delen (met uitzondering van trapgat en leidingschachten). Op de begane grond kunt u de keuken naar uw eigen wensen invullen.

Wonen in het Groene Hart
Nieuwe Wetering is één van de dorpen binnen de gemeente Kaag & Braassem. Het is een dorp waar een gemoedelijke sfeer heerst met een gezellig, landelijk karakter. De regio Kaag & Braassem staat vooral bekend om de waterrijke ligging tussen de Westeinderplassen, Braassemermeer en de Kagerplassen.

Bereikbaarheid
De woningen van project Dijkzicht bevinden zich zeer centraal in het Groene Hart en de Randstad, vlakbij de A4 en A44. Via deze wegen bent u in een mum van tijd in Leiden, Amsterdam en Den Haag, maar ook de kustplaatsen zijn binnen 30 minuten bereikbaar.

logo icoon

projecten

adres

BNP Ontwikkeling
Oude Adeselaan 4
2375 XC Rijpwetering

contact

Renzo Noordermeer
06 409 19 895
renzo@bnpontwikkeling.nl

Aad van der Ploeg
06 245 42 829
aad@bnpontwikkeling.nl

volg ons